Inlägg

Det perfekta receptet för kladdkaka?

juli 22, 2016

Detta bildspel kräver JavaScript.


Älska kladdkaka. Om du precis som jag tycker att kladdkaka är ett måste på sommaren vet du nog också att det kan vara svårt att hitta det perfekta receptet som både smakar gott och är lagom kladdig, för man vill ju att den ska var kladdig på insidan men ändå fast i kanten. Om du vill förbättra din nivå på kladdkakor så har jag ett tips på var du kan finna inspirationen!

myTaste.se är en receptsida där du snabbt skannar av recept av alla slag. myTaste har 10 miljoner användare som sparat 20 miljoner recept… Pretty impressive huh. Jag vill dela med mig av detta smultron som finns både som hemsida och som app. Recepten kommer från olika engagerade bloggare som vill dela sin passion för matlagning och bakning. (Typ som jag).

Kladdkakan ni ser på bilden åt jag igår, och trots att den ser otroligt god ut på bild så skulle jag ändå säga att den smakade ännu bättre. Hallon och choklad är en väl beprövad kombination, ett annat exempel på när dessa två ingreienser gifter sig är i mitt recept mini chokladmuffins med hallon inuti. Bär är som du kanske vet ett briljant sätt att förbättra vilket bakverk som helst eftersom bär passar med allt, men kanske främst choklad. Om ni vill hitta receptet till kladdkakan gör ni det här och här hittar ni andra supergoda recept på kladdkaka.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Shares